geduld is een schone zaak

Hallo allemaal!

Bedankt voor jullie berichtjes in het gastenboek leuk om te lezen!

Helaas slecht nieuws nog steeds geen bagage en het ziet er naar uit verlopig ook niet te komen. Een zwarte tas is namelijk erg moeilijk te vinden tussen de honderde andere zwarten tassen,koffers en trolleys op LONDON HEATHROW. Dus voor mijn verjaardag vraag ik een knalgeelpimpelpaarse tas :-) Als ze dan kleurenblind zijn hier in thailand is dat probleem ook weer opgelost.

Maar heb besloten om zondag te vertrekken naar Chang Mai en als mijn tas er dan nog niet is laat ik hem opsturen naar een hostel daar. Dus nog een zakmes kopen om de jungle ter lijf te gaan en dan ben ik er klaar voor :D!

Vandaag naar floating market geweest verder buiten bangkok (1,5 uur met busje) en kennis gemaakt met de rijstvelden en palmbomen die hier in asia volop te vinden zijn.

Maar floating market is toch echt wel een toeristische attractie. In de file op het water. Maar de oude tandloze vrouwtjes met hun bootje vol kokosnoten maken het, het meer dan waard.

Nog twee dagen bangkok......en dan de bergen in: raften, hiken en ja ook..... op een olifant rijden.

Dus dat worden de volgende serie foto's en verhalen.

to be continued.....

Kuzzzz Aaf

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

At Home Guesthouse, Bangkok

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer